H2O banketu serviss.

Tālrunis: +371 28012218

Vislabākie banketi pēc Jūsu vēlmēm un iespējām!

H2O pieredzējusī komanda priecāsies apkalpot svinības kādā no mūsu restorāniem vai jebkurā citā Jūsu izvēlētā vietā. Tā var būt mājas ballīte, kurai sagatavojam uzkodas līdzņemšanai, kāzas, konferences vai arī plašs korporatīvs pasākums. Mums ir pieredze arī sevišķi lielu banketu apkalpošanā 500 personām un vairāk.

Banketi

Banketi mūsu restorānos

Izcila vieta svinībām - Ķīpsalas H2O restorānā varam uzņemt līdz 60 personām, terasē - arī līdz 60 personām.

Piedāvājam dažādas universālās banketu ēdienkartes, bet, atbilstoši jūsu vēlmēm, varam veidot individuālu piedāvājumu. Lūdzu sazinieties ar mums pa tālruni: +371 28012218, epastu: [email protected] vai aizpildot pieteikumu.

Izbraukuma viesībām pasūtītās uzkodas servējam uz H2O traukiem (ko jāatgriež pret depozītu 50 EUR ). Varam nodrošināt piegādi (maksa Rīgas reģionā 35,00 EUR + PVN), apkalpošanu, floristiku, noformējumu u.c.
Laipni aicināti izmēģināt mūsu banketu piedāvājumu!
Īpašais piedāvājums: BANKETS 20,00 EUR no personas (sākot ar 100 personām).

Banketu piedāvājums- 20,00 EUR

BANKETA PIEDĀVĀJUMS 27,00 EUR no personas (min. 10 personām)

Uzkodas

  • Groziņi ar ceptām bietēm, ķirbju sēklu pesto un kazas krēmsieru
  • Mellenēs marinēta jūras foreles seviče ar skābā krējuma – estragona krēmu un ikriem
  • Cepta reņģe ar zaļumu sviestu, mīksti vārītu paipalu olu un mārrutku krēmu uz biešu maizītes
  • Dūmots cūkas cepetis teriyaki glazūrā ar marinētiem dārzeņiem
  • Liellopa rostbifs ar briedinātām sinepju sēklām, sīpolu marmelādi uz grauzdētas maizīte

 Salāti

  • Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
  • Tunča salāti ar Korejas burkāniem, paipalu olām un bazilika mērci
  • Krāsainās bietes ar rukolu, kazas sieru un ķirbju sēklām

Uzkodu plates

  • ZIVJU PLATE –  mazsālīts lasis, auksti kūpināta markeles fileja, fritētas butterfly garneles, zaļās gliemenes, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
  • GAĻAS PLATE – rostbifs ar garšaugiem, cūkgaļas cepetis, liellopa mēle, vistas gabaliņi BBQ glazūrā, auksti kūpināta marmora gaļa, kornišoni, redīsi, ķiršu tomāti

Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)

  • Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
  • Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
  • Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
  • Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
  • “Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
  • Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
  • 24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
  • Ceptu dārzeņu kārtojums  (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
  • Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu
 

BANKETA PIEDĀVĀJUMS 30,00 EUR no personas (min. 10 personām)

Uzkodas

  • Tempurā cepta jūras forele nori jūraszāļu lapās ar sojas – sezama mērci
  • Mazsālīts lasis ar zaļumu sviestu un foreles ikriem uz grauzdētas maizītes
  • Cepta sama fileja ar mārrutku krēmu, pasniegta biešu groziņā
  • Pīles krūtiņa ar cidoniju – bumbieru džemu uz maizes grauzdiņa
  • Briedināta staltbrieža tartars ar bazilika aioli un medū briedinātām sinepju sēklām uz maizes grauzdiņa
  • Zilā siera muss ar karamelizētiem valriekstiem smilšu mīklas groziņā

Salāti

  • Lapu salāti ar balzāmetiķī glazētām jūras veltēm un tīģergarnelēm
  • Kraukšķīgie cepeša salāti ar Dižonas graudu sinepju mērci un marinētām celmenēm
  • Nogatavināta avokado salāti ar saulē žāvētiem tomātiem un artišokiem

Uzkodu plates

  • ZIVJU PLATE – auksti kūpināta Atlantijas menca, ķiploku-zaļumu sviestā ceptas tīģergarneles, mazsālīta laša fileja, fritēti mazie kalmāri, Kalamata olīvas, ķiršu tomāti
  • GAĻAS PLATE – Prosciutto, salami Milano, lēni gatavota pīles fileja, liellopa mēle, marinēti dārzeņi
  • SIERA UN AUGĻU PLATE – Čedaras siers, sarkanvīnā izturēts kazas siers, Brie siers, sezonas augļi un ogas

Pamatēdieni (jāizvēlas 3 pamatēdieni)

  • Souse-vide gatavots lasis ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, karamelizēti šalotes sīpoli, prosecco sabayon mērce
  • Zandarta fileja ar kartupeļu biezeni, kalē salātiem, sparģeļiem un safrāna mērci
  • Latvijā audzēts sams ar burkānu biezeni, sezonas dārzeņiem, baltvīna velouté mērci
  • Pīles konfits ∙ cepti Agata mini kartupeļi, brokoļi, “baby” burkāni, sarkanvīna mērce
  • “Cālis tabakā” bērzu sulas sīrupa glazūrā ar Agata mini kartupeļiem, dārzeņiem un Grana Padano siera mērci
  • Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu ar ceptiem kartupeļiem un šampinjonu mērci
  • 24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli un sarkanvīna – balzāmetiķa mērce
  • Ceptu dārzeņu kārtojums  (Baklažāni, tomāti, cukini, zilie sīpoli) Dor Blue siera mērce
  • Cepti sezonālie dārzeņi ar safrāna mērci un humusu